• English
 • Polski
 • Italiano
 • Hrvatski
 • Српски језик
 • Magyar
 • Română
 • Svenska
 • Čeština
 • Русский
 • български
 • македонски јазик
 • Deutsch

Организатор на овој проект е НВО Емрипре, која има претрсавнисштва во 3 ЕУ држави:

-Полска (Радом), основана во 2002, членка на Стопанската комора. Повеќе информации ќе најдете на www.empire-szkola.pl 
– Словачка (Братислава, Кошице) основана во 2004 и поддржана од Министерството за образование во Словачка. Повеќе информации може да најдете на www.empire-skola.sk 
– Република Чешка (Прага) основана во 2005. Повеќе информации може да најдете наwww.empire-skola.cz 

Ние ангажираме околу 80 внимателно одбрани и компетентни професори.

ЕМПИРЕ е синоним за висок квалитет, доверливост и чесност.

Претставништвото во Полска е носител на проектот INTERNATIONAL VILLAGE и во случај да ви се потребни повеќе информации треба нив да ги контактирате. Повеќе информации може да најдете во делот Контакт


Македонската верзија на интернет страницата содржи само основни информации. Доколку сакате да прочитате подетално за проектот, одберете ја англиската верзија.