BU   CR   CZ   GE   HU   IT   MA   PL   RU   RO   SR   SW   GB    


HOME

Bine ati venit pe site-ul dedicate acestui INTERNATIONAL VILLAGE proiect.
Suntem mandri sa spunem ca acest proiect este unic in Europa.
Acest proiect este o interesanta alternative la traditionalele excursii organizate de scoli la care participa doar elevi intr-o singura tara.
 
Idea pe care se bazeaza proiectul INTERNATIONAL VILLAGE atoare de lucru.
Prin intermediul acestui proiect participantii vor avea ocazia sa cunoasca elevi de aceeasi varsta cu ei, sa afle noi lucruri despre alte culture, ce fel de muzica asculta, ce idoli au, sis a-si lege prietenii. De asemenea, acest proiect le va deschide noi orizonturi, ii va face mai toleranti si le va arata ca nu sunt foarte diferiti de altii din alte tari.
Speram ca acest proiect ii va face pe participanti sa se simta cetateni europeni. De asemenea, speram ca prin intermediul celor 7 zile de cunoastere reciproca, cooperand in diferite activitati, vor trece peste toate prejudecatile fata de popoare si rasa.
 
Limba oficiala a proiectului este engleza, ceea ce inseamna ca toate activitatile vor fi organizate in limba engleza de catre vorbitori native. Participantii vor trebui sa vorbeasca aceasta limb ape durata sederii lor. Proiectul ii va ajuta sa vorbeasca mai usor limba engleza, aceasta fiind o problema pentru cei care invata aceasta limba.
 
In acest proiect pot participa tine din tarile membre ale Uniunii Europene, avand varsta intre 14-17 ani, ce pot vorbi engleza destul de fluent (min. A2).
 
În 2011 am găzduit 150 de elevi din 6 tari.
În 2012 am găzduit 280 de elevi din 8 tari.
În 2013 am găzduit 400 de elevi din 9 tari.
În 2014 am găzduit 500 de elevi din 10 tari
În 2015 am găzduit 750 de elevi din 13 tari.
În 2016 am găzduit 750 de elevi din 14 tari..
 

 

Puteti vedea imagini și videoclipuri din GALLERY (versiune în limba engleză).
 
 

  
Versiunea în limba română conține doar informații de bază. Dacă doriți să obțineți informații complete merge la versiunea în limba engleză.